Budskap

Att kommunicera ut ett budskap är inte det lättaste. SEB försökte mena att det inte var de höga lönerna som var deras problem utan att de inte riktigt hade kunnat kommunicerat ut budskapet på rätt sätt.
Nu är kanske det inte det ett skolexempel på kommunikation utan snarare ett försök att vilseleda allmänheten.
De flesta gick dock inte på det hela, så försöket var inte ens bra.

Mera positiva och konstruktiva sätt att få ut ett budskap är att använda olika medier för reklam. Annonsering i dagspressen är en traditionell kanal. Att annonsera i sökmotorer som Google är en annan av något nyare slag. Någonstans emellan dessa ligger rollups dvs helt enkelt en liten skräm som enkelt kan förvaras i en väska och sedan hissas upp när man befinner sig på någon form av utställning. För att sedan enkelt och smidigt vikas ned och bäras med därifrån igen.
Alla metoder för marknadsföring behöver inte vara högteknologiska.

Lämna ett svar