Nå ut

Nå ut till sina kunder är önskvärt för de företag som har något att erbjuda. Detta oavsett om det gäller tjänster eller rena produkter som skall säljas via nätet. Sätten är många att anlita någon för sökmotoroptimering är en väg att gå. Att göra det på egen hand genom att optimera hemsidan är ett annat sätt.
Ibland kan så enkla åtgärder som att se till att sidan hamnar i kataloger på nätet göra en hel del för att få en ökad synbarhet. Länkkataloger som Infoo och dmoz är i allmänhet bra att försöka ta sig in i men även mindre kataloger kan ge effekt som den här för företaget Langley.
Fördelen är att det inte kostar något, mer än den arbetstid det tar att registrera sig i de olika katalogerna. En process som i allmänhet går rätt så snabbt.
Så det kan vara lönt att fundera på lite olika strategier när det gäller att nå ut.

Lämna ett svar