Möten

Längre möten eller möten på flera dagar, vad som behövs för att koncentrera sig Och använda tiden så effektivt som möjligt? Vissa människor kan säga bra mat som inte är för tung, och kan överväga att inte äta för mycket Många sockerhaltiga substitut kan undvika sockerirritation och omedelbar trötthet I hemlighet efteråt. Eller mycket kaffe och te men dess effekt kan vara De som avvek från mötet för att besöka avgick. Dessutom effekten Uppfriskande drycker har ibland motsatt effekt eftersom det håller fokus under power point Demonstrera och låt deltagarna mer eller mindre distrahera och stirra. Det kan också ha negativ inverkan på värden.

En del kommer att prata om rörlighet och förändringar i viloformer, morgonträningar osv. Interaktionen mellan deltagaren och arrangören för att hålla huvudet på axeln. Men en bekväm konferensstol får inte underskattas, även om komforten är möjlig Bör inte dras till spetsen av det för att bjuda deltagarna att sova i en fåtölj, att Behöver en stol som är både bekväm och praktisk Eftersom stolen kan behöva stuvas då och då måste den vara stapelbar Eller hopfällbar, men behåller fortfarande sin charm som sittplats.

 

 

Lämna ett svar